Gratis verzending va. 79.95

Bio gecertificeerde producten

info@hellobeauty.nl

Home » Welke zonnebrand is goed? Verantwoord in de zon!

Welke zonnebrand is goed? Verantwoord in de zon!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Een warm zonnetje op je gezicht, wandelen door prachtige natuurgebieden of even lekker in de tuin zitten. veel mensen worden vrolijk van mooi weer! En de zon! Hoe heerlijk de zon ook is, het is goed om even stil te staan bij het gebruik van een goede zonbescherming. Welke zonnebrand is goed voor je huid en welke niet? En dan wil je natuurlijk het liefst een zonnebrand die geen schadelijke stoffen bevat, toch? Misschien ga je op vakantie naar een land met een tropisch klimaat, of blijf je gewoon lekker in Nederland. Wist je trouwens dat de zon zelfs in de herfst en winter verbranding kan veroorzaken, terwijl je niet eens aan het zonnen bent? Je hebt vast wel eens mensen zien terugkomen van wintersport met een zogeheten zonnebril in hun gezicht. Welke tijd van het jaar het ook is, een goede zonbescherming is altijd aan te raden!

Welke zonnebrand is goed en bevat geen schadelijke stoffen?

Ik heb in mijn leven veel producten geprobeerd tijdens het zonnen, maar de zonnebrandcrème van Nu Skin steekt met kop en schouders overal bovenuit! Veel andere zonbescherming plakt, je moet vaak smeren om beschermd te blijven en bevatten soms zelfs schadelijke stoffen en ingrediënten die de huid aantasten! De zonnebrand van Nu Skin plakt niet, trekt snel in en is waterproof. Verder heeft de zonnebrandcrème van Nu Skin nog een pluspunt: de huid wordt niet vettig, waardoor je niet te maken krijgt met oneffenheden op de huid. Bovendien is het product absoluut niet schadelijk voor de huid, maar heeft de crème juist een verzorgende en hydraterende werking! Dus het antwoord op de vraag, welke zonnebrand is goed en bevat geen schadelijke stoffen? Ik vind de Nu Skin zonnebrandcrème persoonlijk een erg fijn product en is zeker een goede zonnebrand die goed verzorgd en beschermd!

Bestel met korting

UVA en UVB bescherming tijdens het zonnen

Veel producten voor in de zon bevatten vaak alleen de bescherming tegen UVB-straling, de zogeheten SPF. Het is echter ook belangrijk dat je tijdens het zonnen en in het dagelijks leven beschermd bent tegen UVA-straling! Een goede zonnebrand biedt je volledige bescherming. Een weetje: UVA-straling zorgt voor huidveroudering en UVB-straling voor verbranding. Natuurlijk zonlicht bestaat voor zo’n 95% uit UVA-stralen en 5% uit UVB-stralen. UVA dringt dieper door tot in de huid en UVB is krachtiger. Zo kan je wel begrijpen dat bescherming tegen beide UV-stralen erg belangrijk is om je huid en lichaam te beschermen en in optimale conditie te houden. De zonnebrandcrème van Nu Skin beschermd de huid tegen UVB en UVA-straling om je huid te beschermen tegen alle schadelijke effecten van de zon, zowel huidveroudering en huidaandoeningen als verbranding.

Hydraterende kenmerken

Welke zonnebrand is goed? Een vraag die velen stellen tegenwoordig. Een goede zonnebrand biedt jou niet alleen bescherming tegen alle schadelijke UV-straling, een goede zonnebrand heeft ook hydraterende en verzorgende eigenschappen en fijne ingrediënten, die de huid voeden! De zonbescherming van Nu Skin is verrijkt met aloë vera, bisabolol en panthenol. Deze ingrediënten zorgen voor een optimale hydratatie van de huid en bieden tevens de verzorging die de huid nodig heeft tijdens het zonnen. Overigens is de crème aangevuld met speciale extracten, welke de huid beschermen tegen omgevingsinvloeden en kalmeren de huid tijdens het zonnen. Een krachtige antioxidant helpt de huid te beschermen tegen de gevolgen van blootstelling aan straling van de zon.

Wil jij de Nu Skin zonnebrandcrème met korting bestellen? Kijk dan eens op het “Schoonheidsverzorging: 30% korting op Nu Skin!” blog!

Ik wil graag 30% korting