Wat is de beste tandpasta? AP24 tandpasta review

wat is de beste tandpasta, nuskin tandpasta

Ben je op zoek naar een goede tandpasta en ben je het na al dat zoeken wel een beetje zat geworden? Wil jij antwoord op de vraag: Wat is de beste tandpasta? In dit blog neem ik je mee in de wereld van de mondverzorging en dat op alle gebieden! Want dat willen we toch allemaal? Een mooi gebit, witte tanden, maar toch ook een goede bescherming tegen gaatjes en tandvleesproblemen. De AP24 Nu Skin tandpasta is een geweldige tandpasta, welke ik nu al langere tijd gebruik en ik moet zeggen dat deze tandpasta mee enorm goed bevalt! Daarom wil ik deze ervaring graag met jullie delen!

Bestel met korting

Wat is de beste tandpasta?

Een goede tandpasta is er een eentje die alles in één biedt. Gaatjes voorkomen, een goede verzorging van je tandvlees, een vervaging en verwijdering van tandplak en tandaanslag en wittere tanden. Dat is waar de meeste mensen denk ik wel naar op zoek zijn. Ik weet niet of er echt een antwoord gegeven kan worden op wat de beste tandpasta is. Er zijn echt wel goede tandpasta’s op de markt die alles bieden. Zoals de Nu Skin tandpasta! Uiteindelijk heb ik wel ondervonden dat de beste tandpasta’s veelal wel iets duurder zijn.

De standaard tandpasta’s

Vele welbekende tandpasta merken zeggen te helpen tegen alles. Maar in feite is dat naar mijn mening vaak toch een beetje een verkooppraatje. Mensen met tandvleesproblemen hebben toch echt een product nodig die helpt bij dit specifieke probleem. Net zoals mensen met veel aanslag op de tanden of vergeling van de tanden een product nodig hebben die het herstel van het glazuur aanpakt en aanslag verwijderd. Wist je trouwens dat je glazuur eigenlijk van nature wit is en dat beschadigingen van het glazuur de gele kleur veroorzaakt? Hieronder wil ik je graag een aantal tips geven om het glazuur van je tanden te versterken en te beschermen:

Tips voor een beter tandglazuur

  • Drink zure dranken zoals sinaasappelsap en andere vruchtensap met een rietje. Dit voorkomt dat het zuur uit de dranken je glazuur aantast.
  • Vermijd roken, koffie en cola. Dit zijn de grootste boosdoeners op het gebied van tandaanslag. Kan je toch niet zonder? Zorg er dan voor dat je je tanden poetst of spoelt na het roken of drinken.
  • Poets je tanden regelmatig, maar zorg er wel voor dat je niet te hard poetst! Er zijn tegenwoordig ook elektrische tandenborstels op de markt met druksensor. Ideaal tijdens het poetsen!
  • Flos regelmatig en gebruik tandenstokers en/ of raggers. Deze zorgen ervoor dat je minder snel gaatjes en ontstekingen krijgt en ook aanslag tussen te tanden kan hierdoor verminderen. Ook zorgt flossen en/ of raggen ervoor dat je minder snel tandvleesproblemen krijgt.

Ontvang 30% korting

Nu Skin tandpasta

wat is de beste tandpasta, nuskin tandpastaMijn ervaring met de AP24 tandpasta van Nu Skin! Ik gebruik de pasta nu zo’n 2 maanden en de tandpasta heeft mijn tanden echt nu al een stuk witter gemaakt. Eerst kon ik het zelf ook niet geloven maar zelfs na een aantal keer gebruik, merkte ik al verschil naar mijn idee! Ik vind deze pasta echt geweldig! Er zit ook een lekker smaakje aan, dat is erg fijn. De pasta bevat geen schadelijke peroxide, zoals in veel whitening producten. Dat vond ik erg belangrijk in mijn zoektocht naar de beste tandpasta, want peroxide is echt funest voor je glazuur en kan veel gebitsproblemen opleveren! Naast het zeer goede whitening effect van de Nu Skin tandpasta, voorkomt de pasta gaatjes, draagt deze bij aan de verwijdering van vlekken en aanslag en gaat hij plak tegen. De Nu Skin tandpasta helpt je op milde wijze je tanden witter te maken en je gebit en mond te verzorgen.

AP-24 emulsie

AP-24 is een gepatenteerde ultra-emulsie van medische kwaliteit Dimethicon met een hoog moleculair gewicht en surfactanten (Poloxamer 407 en Poloxamer 338). Deze geweldige formule zorgt voor een milde wijze van whitening en reiniging en bevat geen schadelijke stoffen, die de tanden kunnen beschadigen. Tandartsen zijn dolenthousiast over deze uitmuntende tandpasta formule en is een echte aanrader voor iedereen die zijn mond en gebit goed wilt verzorgen! De tandpasta van Nu Skin is er in 2 varianten: de Whitening fluoride tandpasta en de Anti-plaque fluoride tandpasta. Beiden erg goed voor een juiste mondverzorging en beiden behoren tot de top van de beste tandpasta’s verkrijgbaar!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de AP-24 tandpasta en wil je meer weten over Nu Skin? Nu Skin is een geweldig merk op het gebied van schoonheidsverzorging. Je kan via ons blog de tandpasta en andere producten van Nu Skin aanschaffen met een korting van maar liefst 30% korting! “Nu Skin bestellen met 30% korting“.

Ik wil graag 30% korting

Bronnen: Tandheelkundig Nederland, Nu Skin