Gratis verzending va. 79.95

Bio gecertificeerde producten

info@hellobeauty.nl

Home » Vier het leven. Leef zoals jij dat wilt!

Vier het leven. Leef zoals jij dat wilt!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het leven vieren is gemakkelijker gezegd dan gedaan en altijd positief blijven is best wel een opgaaf. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en sommige tegenslagen zijn nou eenmaal niet te voorkomen. Toch is het mogelijk om ondanks vele tegenslagen positief te blijven en zonder stress door het leven te gaan! In dit blog ga ik je laten zien hoe je positief kunt blijven in iedere situatie en wat de 7 prachtige kenmerken van leven zijn. Vier het leven!

Vier het leven elke dag!

Het is soms lastig om het leven iedere dag positief in te zien. Soms zit het even een beetje tegen of heb je gewoon even je dag niet. Het kan natuurlijk ook dat je niet zo lekker in je vel zit omdat je meerdere tegen te verduren hebt (gehad). Toch is het erg goed om iedere dag weer, ook op zulke dagen, op zoek te gaan naar de kleine en mooie dingen in het leven! Wanneer je je iedere dag bewust bent van de kleine en mooie dingen wordt je gelukkiger. Hier een beetje inspiratie: heb je een lief berichtje gehad van een dierbare? Koester dat moment en geniet ervan! Was het mooi weer en schenen de zonnestralen lekker naar binnen? Heerlijk dat gevoel van de zon op je gezicht! Is het je gelukt om vandaag al je werk of schoolwerk af te krijgen? Top! Iets om trots op te zijn! Heb je een lekkere maaltijd gemaakt, gehaald of (voorgeschoteld) gekregen? Heerlijk! Zo zie je dat je iedere dag wel iets kan vinden waar je dankbaar voor kunt zijn, waar je van kunt genieten en kunt koesteren. Wees positief en vind je geluk!

De 7 kenmerken van leven

Ons leven bestaat grofweg uit 7 kenmerken. Namelijk ademhalen, voeden, uitscheiden, bewegen, groeien, voortplanten en waarnemen. Deze kenmerken laten zien dat je leeft en laten je bewust zijn van jezelf en je omgeving. Door te luisteren naar je lichaam en te horen wat je vanbinnen voelt, zul je alles uit je leven kunnen halen wat er te halen valt. Puur omdat je bewust bent van je jezelf en je omgeving. Je wilt je goed voelen, genieten en positief zijn. Een gezonde lifestyle hebben en lekker in je vel zitten! Dat kun je bereiken door iedere dag te luisteren naar jezelf en te doen wat goed voelt. Jezelf uit te dagen om iedere dag te genieten en dankbaar te zijn voor wat je hebt en de rust in jezelf te vinden.

vier het leven, 7 kenmerken van levenBen jij van plan om je positiviteit een boost te geven en meer te genieten? Lees dan ook eens ons blog “Negativiteit omzetten naar positiviteit“! In dit blog vind je een aantal tips die je kunnen helpen meer gelukkig te zijn.

Bronnen: Geluksweg, PositiefenHappy