Uiterlijke verzorging tip: LumiSpa!

Uiterlijke verzorging. Het blijft een zoektocht naar wat nu het beste werkt voor jou. Welke producten voor persoonlijke verzorging voor jouw huid geschikt zijn en hoe je de mooie, egale huid verkrijgt die je altijd al hebt gewild. Na lang zoeken en vele producten te hebben uitgeprobeerd, ben ik erachter gekomen wat nu echt een geweldig product is die ook fantastisch werkt! LumiSpa van Nu Skin! En wat het product nog beter maakt, het is geschikt voor ieder huidtype, van de vette huid tot aan de droge, gevoelige huid!

Bestel met korting

Top product in uiterlijke verzorging

Ik gebruik de LumiSpa van Nu Skin nu ongeveer 2,5 maand en ik moet eerlijk zeggen, dit product is in één woord, geweldig! Ik heb over de jaren heen een hele hoop (echt een héle hoop!) producten gebruikt. Op het gebied van uiterlijke verzorging en persoonlijke verzorging. Deze producten zouden zogenaamd precies bij mijn huidtype moeten passen.. Nou, nee dus. Veel producten deden weinig voor mijn huid helaas. Toen kwam ik de LumiSpa van Nu Skin tegen. Ik was natuurlijk sceptisch in het begin, maar dit product heeft mij echt overtuigd van zijn meerwaarde aan mijn verzorgingsroutine! De LumiSpa is door zowel mannen als vrouwen een hoog gewaardeerd product.

Een egale huid met Nu Skin

Sinds ik de LumiSpa producten gebruik is de effectiviteit van mijn uiterlijke verzorging er een stuk op vooruit gegaan! Ik heb minder tot vrijwel geen last meer van puistjes. Mijn poriën zien er honderd keer beter uit en ik heb geen last meer van overproductie van de talgklieren of verstopte poriën. Mijn huid is altijd heerlijk zacht en schoon. De LumiSpa zorgt namelijk voor een optimale reiniging van de huid. De verbazingwekkende reiniging en de manier waarop mijn huid na eenmaal gebruik al straalde, heeft mij overtuigd van de werking van de LumiSpa producten. Want ik dacht bij mezelf, als ik al effect merk na slechts één keer gebruik, wat zal het effect dan wel niet op langere termijn zijn!

Huidverzorgingsroutine: uiterlijke verzorging onder de douche

De LumiSpa en de bijbehorende reinigingsproducten van Nu Skin zijn gemakkelijk in gebruik en je kunt er ook voor kiezen om ze onder de douche te gebruiken. LumiSpa is namelijk 100% waterproof en zorgt voor een jonge, gezondere huid en zorgt voor een geweldige reiniging. Hierdoor zal je huid stralen! Doordat de LumiSpa is voorzien van een zacht siliconen opzetstuk en wordt aangedreven door Two-Motion technologie, zorgt hij voor een zachte en diepe reiniging. En dat in slecht twee minuten per keer!

Persoonlijke verzorging van het hoogste niveau

Samen met de speciaal voor de LumiSpa ontwikkelde reinigingsproducten van Nu Skin, vormt de LumiSpa een gouden duo tegen huidveroudering en onzuiverheden. Uiterlijke verzorging ten top! Wil jij ook iedere dag een mooie, schone en egale huid? En heb je net als ik al meerdere producten geprobeerd en wil je nu eens een product gebruiken, die wél werkt? Probeer LumiSpa en de bijbehorende reinigingsproducten dan eens! Onderstaande video laat de werking van de LumiSpa zien tegenover een gewone reiniging van de huid. Zeker even het bekijken waard!

Ontvang 30% korting

De 7 voordelen van de LumiSpa

Uit een acht weken durende studie zijn de onderstaande werkingen geconstateerd. Deelnemers stelden na het eerste gebruik vast, dat zij duidelijk verandering aan de huid merkten op het gebied van gladheid en zachtheid. De milde reinigingskoppen van de LumiSpa zijn optimaal ontworpen om iedere dag, op verantwoorde wijze tweemaal de huid te kunnen reinigen. Wat mij ook erg aanspreekt aan de LumiSpa, is dat ieder product van Nu Skin een wetenschappelijk onderzoek is ondergaan van minstens 6 jaar. Zo weet je dat je kwaliteit in huis haalt!

  • Zichtbaar verkleinde poriën
  • Gladde huid
  • Zachte huid
  • Stralende huid
  • Heldere huid
  • Frisse huid
  • Grondig gereinigde huid

Nu Skin heeft ook een fijne zonnebrandcrème in het assortiment! Deze zonnebrandcrème is zowel in de zomer als in de winter te gebruiken. Een optimale bescherming tegen UV-straling zorgt uiteindelijk ook voor een stralende huid!

Wil je de LumiSpa of andere producten van Nu Skin uit gaan proberen? Je kan via ons blog “Schoonheidsverzorging” de producten van Nu Skin bestellen met maar liefst 30% korting!

Ik wil graag 30% korting

Bronnen: Nu Skin