Moisturizing shampoo. Vochtinbrengend en verzorgend!

Heb je last van futloos haar en kan je coupe wel een oppepper gebruiken? Is je haar droog en pluizig? Dan kan ik je aanraden om de moisturizing shampoo van Nu Skin te gaan gebruiken. Deze vochtinbrengende en hydraterende shampoo voedt je haar intensief. Daarnaast geeft de shampoo je haar volume en maakt je haren hanteerbaar. Ik heb zelf altijd last gehad van droog haar en door invloeden van buitenaf werd mijn haar ook nog eens erg breekbaar. De moisturizing shampoo is extra geschikt als je last hebt van dof en breekbaar geworden haar. Dit kan komen door bijvoorbeeld teveel stylen en/ of verven! Sinds dat ik een tijdje de moisturizing shampoo gebruik heb ik eindelijk geen last meer van het lelijke onhandelbare haar wat ik eerst had en dat is echt een enorme boost geweest voor mijn zelfvertrouwen!

moisturizing shampoo, nu skin shampoo

De moisturizing shampoo

De moisturizing shampoo van Nu Skin is een voedende en reinigende shampoo met katoenbloesemextract. Samen met de natuurlijke sterolen en sheaboter voedt deze shampoo je haar met belangrijke hydratatie. Dit heeft je haar absoluut nodig als het droog en beschadigd is. De moisturizing shampoo herstelt de kracht van de cortex(de haarschors van het haar) in ongeveer zeven dagen voor stralend en gerevitaliseerd haar! Het katoenbloesemextract maakt je haren glad en beschermt de keratinestructuur. Daarnaast zorgt het katoenbloesemextract in de moisturizing shampoo ervoor dat het haar op natuurlijke wijze gehydrateert wordt en blijft met zeven synergistisch werkende oligosacchariden. Oligosacchariden zijn koolhydraten die het haar intens voeden van zowel binnenuit als buitenaf. Het gebruik van sheaboter zorgt ervoor dat de moisturzing shampoo de haarlipiden nabootst. Ook vult sheaboter de barsten en scheurtjes in het haar om het haar te versterken.

Shampoo van Nu Skinmoisturizing shampoo, nu skin shampoo

Nu Skin is een groot bedrijf in de Beauty- en Tech-branche. Nu Skin is gevestigd en levert in maar liefst 50 landen wereldwijd. Daarnaast is Nu Skin is ook een uniek bedrijf! De moisturizing shampoo en alle andere producten van Nu Skin komen niet zomaar in de schappen. Alle producten worden minstens 6 jaar wetenschappelijk onderzocht! Nu Skin heeft maar liefst 75 vaste- en 35 parttime wetenschappers in dienst die er elke dag voor zorgen dat alleen de beste en meest hoogwaardige producten beschikbaar komen voor het publiek. Dit is uniek in deze branche! Nu Skin staat dan ook voor producten die echt doen wat ze moeten doen op natuurlijke en kwalitatieve wijze. Wanneer je de moisturizing shampoo of een ander product van Nu Skin aankoopt gaat er altijd een gedeelte naar een van de foundations die Nu Skin in zijn beheer heeft. Op deze manier heeft Nu Skin in totaal al ruim 600 miljoen kinderen eten gegeven. Iedere dag zorgt Nu Skin ervoor dat rond de 250.000 kinderen eten krijgen en vooruitgang zien in hun bestaan in arme landen waar voldoende voedsel en voorzieningen niet altijd vanzelfsprekend is!

Het gebruik van de moisturizing shampoo

Het is belangrijk dat je de moisturizing shampoo op de juiste manier gebruikt. Op deze manier zorg je ervoor dat je alle voordelen van de shampoo zal gaan opmerken! Breng de moisturizing shampoo nooit aan op droog haar. Sommige mensen zweren erbij op met tegelijk met shampoo ook pas het haar nat te maken. Dit is niet de juiste manier om je haren te wassen. Het is belangrijk dat je haar goed nat is voordat je de moisturizing shampoo van Nu Skin aan gaat brengen. Gebruik niet te heet, lauw-warm water. Door je haar goed nat te maken met lauw-warm water zorg je ervoor dat de haarschubben goed open gaan staan. Dit zorgt ervoor dat de moisturizing shampoo goed en diep door kan dringen in de haren. Breng een klein beetje van de shampoo via je handen aan op je haren. Masseer je haar en hoofdhuid goed met je vingertoppen en spoel de moisturizing shampoo vervolgens goed uit.

moisturizing shampoo, nu skin shampoo

Bestellen met korting

Wil je de moisturizing shampoo of een ander product van Nu Skin gaan uitproberen? Dan is er niets fijner om dit met korting te kunnen doen, toch? Omdat de moisturizing shampoo en alle andere producten in het assortiment van Nu Skin een zeer hoge kwaliteit hebben is de prijs ook iets hoger. Via ons blog “Korting op Nu Skin” kan je met maar liefst 30% korting jouw eerste product bestellen! Natuurlijk kan je altijd van deze korting gebruik maken als je in de toekomst meer producten van Nu Skin wilt bestellen. Erg fijn als je voor de eerste keer bestelt en je nog niet met eigen ogen hebt kunnen zien wat de moisturizing shampoo en de andere producten van Nu Skin voor je kunnen betekenen! Ben je vastberaden om de conditie van je haar aan te gaan pakken en wil je er over een tijdje ook bijlopen met een prachtige haardos? Probeer dan eens de moisturizing shampoo van Nu Skin. Ik weet uit eigen ervaring dat je er absoluut geen spijt van zult krijgen!

Bronnen: Nu Skin, Healthy Hair, Beauty en Nature