Gratis verzending va. 79.95

Bio gecertificeerde producten

info@hellobeauty.nl

Home » Epoch Blemish Treatment. Een zuivere en egale huid!

Epoch Blemish Treatment. Een zuivere en egale huid!

epoch blemish treatment, nu skin nederland

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Ben je op zoek naar een fijn product die je helpt af te rekenen met een onzuivere huid en roodheid? Dan is de Epoch ® Blemish Treatment een fantastisch product om te gaan gebruiken! Dit geweldige product van Nu Skin is een van de meest favoriete producten in Nederland op het gebied van huidverzorging! Dat komt door de fantastische werking en fijne ingrediënten! Ik had altijd last van roodheid in mijn gezicht en regelmatig puistjes waar ik me geen raad meer mee wist. Na veel producten te hebben gebruikt welke beloofden om een onzuivere huid te kunnen kalmeren en verhelpen had ik me er uiteindelijk maar bij neergelegd dat het niet anders was. Dat dit gewoon mijn huid was. Toen kwam ik de Epoch ® Blemish Treatment tegen van Nu Skin. Ik was uiteraard sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd. Niets hielp mijn huid te zuiveren en een egale uitstraling te geven. Toen ik het begon te gebruiken stond ik versteld van de resultaten!

Bestel met korting

epoch blemish treatment, nu skin nederlandEpoch ® Blemish Treatment

Zoals ik hiervoor al zei was ik in het begin erg sceptisch dat de Epoch ® Blemish Treatment mij zou helpen de huid te krijgen waar ik zo naar verlangde. Ik stond er dan ook versteld van dat na een aantal keer gebruik ik al verschil begon te merken! De roodheid in mijn gezicht werd minder en ook de onzuiverheden werden zichtbaar minder. Ik stond perplex! De Epoch ® Blemish Treatment combineert ingrediënten zoals Jobstranenextract en Duizenblad- en klisextract. Deze ingrediënten hebben veelvuldig bewezen effecten zoals een  verzachtende, hydraterende en kalmerende werking. En dat is blijkbaar precies wat mijn huid nodig had! Een extra fijne eigenschap van dit Nu Skin product is dat het geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

Nu Skin in Nederlandepoch blemish treatment, nu skin nederland

Nu Skin is een hoog gewaardeerd, internationaal bedrijf en levert en is gevestigd in maar liefst 50 landen! In Nederland is Nu Skin inmiddels ook uitgegroeid tot een grootheid in de wereld van Beauty en huidverzorging en dat is niet voor niets! Achter ieder product van Nu Skin ligt minstens 6 jaar wetenschap. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door een team van 75 vaste- en 35 parttime wetenschappers. Deze wetenschappers leggen iedere dag hun lief en leed in het produceren van alleen de beste producten op het gebied van huidverzorging! Bovendien is Nu Skin erg betrokken bij de gezondheid en het welzijn van onze wereld. Ze steunen goede doelen en hebben foundations om ervoor te zorgen dat er dagelijks rond de 250.000 kinderen eten krijgen over heel de wereld! Ook bij de aankoop van de Epoch ® Blemish Treatment van Nu Skin gaat er een gedeelte naar de Nu Skin Force For Good Foundation.

Ontvang 30% korting

Het gebruik van de Epoch ® Blemish Treatment

Om de beste resultaten te behalen is het aan te raden de Epoch ® Blemish Treatment op de juiste manier te gebruiken. Zorg er allereerst voor dat je huid geheel en grondig is gereinigd. Zo kunnen de ingrediënten zo diep mogelijk in de huid doordringen en daar zijn werk doen. Ook zorgt een grondig gereinigde huid ervoor dat je poriën niet verstopt raken en zo onzuiverheden (blijven) veroorzaken. Breng een dun laagje aan op de schone en droge huid. Doe dit maximaal 3 keer per dag. Mocht je last krijgen van een te droge huid na meerdere malen gebruik van de Epoch ® Blemish Treatment, gebruik het product dan niet meer dan eenmaal per dag of desnoods om de dag.

De kenmerken van Nu Skin en de Epoch ® Blemish Treatment

Bij het gebruik van de Epoch ® Blemish Treatment van Nu Skin komen vele voordelen. Dat geldt eigenlijk voor alle producten van Nu Skin! Nu Skin is een geweldig merk en ik ben absoluut overtuigd van de geweldige producten en hun werking in het assortiment en de unieke werkwijze van Nu Skin! Hieronder zet ik alle voordelen en kenmerken op een rij van zowel de Epoch ® Blemish Treatment als Nu Skin.

  • 36 jaar ervaring in de beauty- en huidverzorgingsbranche (sinds 1984)
  • Gevestigd en levering in maar liefst 50 landen
  • Nu Skin geeft dagelijks 250.000 kinderen te eten via de foundations die zij in beheer hebben
  • In totaal meer dan 6 miljoen kinderen eten gegeven
  • Unieke werkwijze
  • Minstens 6 jaar onderzoek per product voordat deze beschikbaar komt om te gebruiken
  • Test alleen op mensen niet op dieren
  • Als enige in de beauty- en huidverzorgingsbranche heeft Nu Skin 75 vaste- en 35 parttime wetenschappers in dienst
  • Met aanschaf van de Epoch ® Blemish Treatment steun je ongemerkt de goede doelen van Nu Skin. Per verkocht product gaat er namelijk een gedeelte naar de Nu Skin Force For Good Foundation
  • Dit product is speciaal ontwikkeld voor de behandeling en voorkoming van roodheid, acne, puistjes en andere onzuiverheden aan de huid door de poriën en de huid te kalmeren en te reinigen

epoch blemish treatment, nu skin nederlandWil jij ook (weer) in de spiegel kijken en een mooie, egale en zuivere huid zien? Dan is de Epoch ® Blemish Treatment van Nu Skin zeker een aanrader! Nu Skin heeft naast de Blemish Treatment nog veel meer fantastische producten in het assortiment en via ons blog kun je maar liefst 30% korting krijgen bij Nu Skin! Wil je deze korting niet missen? Lees dan snel ons blog “Schoonheidsverzorging. 30% korting op Nu Skin!”.

Bronnen: Nu Skin, persoonlijke ervaringen

Ik wil graag 30% korting

 

Bekijk ook: