Clarifying shampoo van Nu Skin. Fantastisch voor je haar!

De Clarifying shampoo van Nu Skin is een heerlijke shampoo die je haar van zowel buiten als van binnen voedt. De voeding trekt diep in de haarwortel waardoor je snel zal opmerken dat deze goede en fijne shampoo een weldaad is voor je haar en hoofdhuid! De shampoo is voorzien van verschillende extracten en ingrediënten die helpen het haar intensief te reinigen en te versterken voor een mooie, gezonde en volle bos haar. Benieuwd naar Nu Skin en de Clarifying shampoo? Lees dan snel verder!

Clarifying shampoo

clarifying shampoo, nu skin shampoo, goede shampooDe Clarifying shampoo van Nu Skin is, zoals de naam van deze shampoo al doet vermoeden, een diep reinigende shampoo. Op de eerste dag van gebruik reinigt de Clarifying shampoo het haar grondig voor een verbeterde hanteerbaarheid. De shampoo zorgt ervoor dat de natuurlijke moisturisers behouden blijven in je haar. Dat is natuurlijk wel zo fijn om te voorkomen dat je last krijgt van een te droge huid en haar. Wanneer je de shampoo regelmatig gebruikt zal je na ongeveer een week kunnen gaan opmerken dat je sterker aanvoelt. De shampoo bestaat uit een krachtige reiniger van sheaboterzaadkoekextract. Dit fantastische extract is zo sterk van karakter dat zelfs nicotine, chloor en andere schadelijke stoffen worden weg gewassen! Daarnaast wast de clarifying shampoo ook de tekenen van veroudering weg uit je haar. Je haar voelt na slechts eenmaal wassen al fantastisch aan!

Bestanddelen van de Clarifying shampoo

De Calrifying shampoo is ontwikkeld met een fijne mix aan verschillende ingrediënten. Deze bestanddelen zullen ervoor zorgen dat jouw haar een boost krijgt en de kracht om (weer) te stralen! Hieronder een overzicht van de belangrijkste bestanddelen van de Clarifying shampoo;

  • Katoenbloesemextract. Dit extract maakt de cuticula (de buitenzijde van de haar) glad. Daarnaast beschermt het de keratinestructuur en hydrateert dit extract het haar op natuurlijke wijze. De hydratatie gebeurd met zeven synergistische werkende oligosacchariden.
  • Sheaboterzaadkoekextract. Dit extract werkt ontgiftend en verwijdert milieuverontreinigende en schadelijke stoffen zoals nicotine, chloor, uitlaatgassen, en zware metalen.
  • Brandnetel. Dit plantenextract reinigt het haar en helpt om de talgproductie te reguleren.

Nu Skin shampoo

clarifying shampoo, nu skin shampooNu Skin is een groot bedrijf met vestigingen in meer dan 50 landen. Bovendien levert Nu Skin ook in al deze landen over de hele wereld! Het fijne aan Nu Skin is dat ze per product een wetenschappelijke studie uitvoeren van minstens 6 jaar voordat het in de schappen terecht komt. Dit bedrijf vindt het het allerbelangrijkste om goede en kwalitatieve producten op de markt te zetten welke voldoen aan hoge eisen. Een van deze kwaliteitsproducten is de Clarifying shampoo. Daarnaast heeft Nu Skin nog meer erg fijne shampoo’s en andere producten in het assortiment welke allemaal van hoge kwaliteit zijn. Ik heb zelf deze geweldige shampoo en nog meer producten van Nu Skin in mijn dagelijkse verzorgingsroutine opgenomen. Ik ben inmiddels een enorme fan van Nu Skin! In het begin was ik erg sceptisch omdat veel bedrijven en producten van alles beloven en er eigenlijk weinig waar werd gemaakt van deze grote beloftes. Ik kwam toen een product van Nu Skin tegen voor de reiniging van mijn huid. Dit was de LumiSpa. Ik vond de prijs best hoog voor een product waar ik eigenlijk niets van wist. Uiteindelijk heb ik de LumiSpa toch aangeschaft nadat ik door vele goede reviews en de informatie op de site van Nu Skin mezelf had overtuigd van de kwaliteit van dit product. Dat was het zeker waard!

Een overzicht van alle Nu Skin kenmerken;

Nu Skin heeft vele bijzondere kenmerken als bedrijf en dit maakt de producten van Nu Skin ook zo bijzonder! Hieronder heb ik wat informatie over Nu Skin op een rijtje gezet;

  • Gevestigd en levering in 50 landen.
  • Nu Skin geeft jaarlijks maar liefst 250.000 kinderen te eten. Van ieder product gaat er een percentage naar foundations van Nu Skin om kinderen over de hele wereld te helpen!
  • In totaliteit heeft Nu Skin tot nu toe meer dan 600 miljoen kinderen eten gegeven.
  • De producten van Nu Skin zijn hoogwaardige producten met een hoge kwaliteit.
  • Minimaal 6 jaar wetenschap tijdens de ontwikkeling van ieder product.
  • Nu Skin heeft 75 vaste- en 35 parttime wetenschappers vast in dienst om de hoge kwaliteit van hun producten te kunnen garanderen. Hiermee zijn zij de enige in de beauty-branche!

Korting op de producten van Nu Skin

clarifying shampoo, Nu Skin shampooWil je de Clarifying shampoo of een andere product van Nu Skin gaan uitproberen? Ik heb zelf lange ervaring met gebruik van meerdere producten van Nu Skin en ik raad het je zeker aan om eens de Clarifying shampoo en andere producten van Nu Skin te gaan gebruiken. Je zult net als mij gaan merken dat de producten echt de moeite waard zijn en dat zal je ook zeker gaan merken aan je huid en haar! Wil je producten van Nu Skin gaan gebruiken? Omdat ik een enorme fan ben van de Nu Skin producten en deze ervaring graag met je wil delen geef ik je de kans om de producten met een fijne korting te kunnen aanschaffen! Lees ons blog “Schoonheidsverzorging: 30% korting op Nu Skin!” eens en probeer het gewoon eens uit.

Bronnen: Nu Skin, BeautyCorner